“F*** off” Šapovalova za srpske navijače. Sudija im oštro odbrusio: “Ako nećete da gledate tenis, ne uznemiravajte one koji hoće…”

1
Foto: Profimedia

Srpski teniski tim koji učestvuje na ATP kupu u Australiji došao je do polufinala, nakon pobede u sva tri meča protiv Kanade. Ipak, od dobre igre srpskog tima veću je pažnju privukla atmosfera koju su navijači na tribinama napravili. Veliki broj emigranata iz Srbije u Australiji i motivisani igrači, kreirali su grotlo koje proguta svakog rivala.

Prvi su to osetili Francuzi, a sada i Kanađani. Jedni su sa tim znali da se nose, mada je bilo dobacivanja i protiv Galskih petlova. Drugima je takva atmosfera veoma teško pala.

Nije bilo ometanja tokom poena, piše novinar Sport kluba Saša Ozmo, sa lica mesta. Srpski navijači su između poena pravili zaglušujuću buku, ali su kada igrač počne pripremu za servis poštovali teniski bonton.

Međutim, Šapovalov je propustio neke svoje šanse i sve ga je nerviralo pa je u jednom trenutku srpskim navijačima poručio “F**k off”.

Posle nekog vremena sudija se obratio publici.

“Ovo je teniski meč. Najvažnija stvar među nama je poštovanje. Ako to radite Kanađanima ili Srbima, ne dobijamo ono što želimo. Ako nećete da gledate tenis, nemojte uznemiravati one koji to žele”, rekao je sudija, uz oštar ton.

Navijači su na svaki prkos ili opomenu reagovali stvaranjem još veće buke, koja je u jednom trenutku omela i Đokovića.

Ipak, na kraju su navijači i srpski tim bili zadovoljni. A Rusi moraju da se spreme za užarenu atmosferu u Australiji…

1 KOMENTAR

  1. E pa, sad. A protiv Argentine u Devis Kupu je bilo nezabeleženo na domaćem terenu. ovo je samo neutralan teren, a tek u Areni… nadal više neće biti u stanju da odgovori na Noletovu igru i to će biti za navek i toga je svestan, pa pizdi…

Comments are closed.