“Evo, došla sam ovde, na noge…”: Marinika Tepić predala Zagorki Dolovac “informacije i dokaze” o Krušiku

2
BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS

Narodna poslanica i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić predala je republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac informacije i dokaze o, kako je navela, pljački vojne industrije i valjevske fabrike Krušik uz učešće i umešanost državnog i partijskog vrha, preneo je N1.

Tepić je podsetila i na slučaj uzbunjivača Aleksandra Obradovića koji je prvi ukazao na malverzacije u Krušiku, kao i na njegovo hapšenje, a od državnih organa je zatražila hitno reagovanje povodom svih javno iznetih informacija o malverzacijama.

“Terali smo lisicu, isterali vuka, a zapravo otvorio se ceo koruptivni lanac u ovom pljačkanju naše vojne industrije. Čini se, međutim, da gospođa tužiteljka Zagorka Dolovac ili ne gleda N1 ili su joj ugasili ovu televiziju. Ne čita NIN, ne čita Birn, ne čita Vreme, ne čita sredstva javnog informisanja, verovatno ne čuje ni ono što ja kao poslanica govorim već šest meseci”, rekla je Tepić na konferenciji za medije ispred Tužilaštva.

Ona je dodala da je zbog toga prikupila sav materijal, koji uključuje informacije iz sredstava javnog informisanja, dokaze do kojih kaže da je sama došla, dokumenata Narodne banke Srbije, izveštaje Državne revizorske institucije.

“I evo, došla ovde, na noge, da joj donesem sve to u nadi da ima još ovde odgovornih i profesionalnih tužilaca koji žele da rade svoj posao”, rekla je Tepić.

2 KOMENTARA

  1. Tepićeva, zašto ne preda tužbu sa svim tim dokazima? Zato što ih nema. Dokazi koje navodi su medijska prepričavanja a ne dokazi.

Comments are closed.