Etiketa Honey Money Gang organizuje konkurs

0
Foto: Promo

Etiketa Honey Money Gang (HMG) poziva sve hip-hop / rep autore i izvođače da se prijave na konkurs „Show Me The Money“ koji je otvoren od 1. decembra.

HMG želi da afirmiše i motiviše novu generaciju repera. Reč je o jedinstvenoj, nezavisnoj hip-hop platformi koja neguje sve srodne aspekte urbane kulture mladih na lokalnom i regionalnom nivou.

Da bi ste učestvovali na konkursu „Show Me The Money“, potrebno je samo da nam pošaljete svoju, autorsku pesmu u finalnoj verziji. Sve pristigle audio snimke uzimamo u obzir.

Na osnovu svog dosadašnjeg rada, učinka, rezultata i uticaja koji na rep sceni kao izvođač i producent ima, urednik lejbla Honey Money Gang, Ognjen Kostić Struka će sa svojim timom odabrati pobedničku pesmu a autor snimka će kao nagradu dobiti mogućnost da snimi profesionalni video spot.

Jedan od najuticajnih repera danšnjice – Kendi, dao je svoju bezrezervnu podršku ovoj akciji etikete Honey Money Gang. Kendi će biti uvaženi član žirija za izbor pobednika.

„Afirmisani izvođači ne nastupaju, demotivisani su, verujem da neotkrivenim artistima još više znači ovaj boost i da ćemo osim pobednika, otkriti još mnogo novih i talentovanih lica.“, izjavio je Kendi.

Konkurs „Show Me The Monay“ će trajati do 15. januara 2021. godine a ime pobednika biće saopšteno najdalje do 1. februara. 2021.

Više informacija ovde.