Eros Ramacoti za Nedeljnik: “Juventus je uvek broj jedan za mene”

0
Foto: Promo

Najveća italijanska pop zvezda Eros Ramacoti, kojeg posebno obožavaju u Srbiji, imaće koncert 24. septembra u Štark Areni. Njegov nastup je deo svetske turneje i promocije novog albuma “Vita Ce N’è”. Planetarno popularan, Ramacoti je navikao publiku na fenomelnu atmosferu i kvalitetan zvuk, a pred koncert u Areni, dao je ekskluzivan intervju za Nedeljnik, u kojem je Branku Rosiću i Zorici Marković otkrio šta za njega znači San Remo, da li planira novi duet i da li je počeo da čita knjige.

Imaćete 90 koncerata u 30 gradova na ovoj turneji. Da li imate vremena da obiđete gradove u kojima nastupate i kako uopšte vidite današnji svet i način života, koji je sve brži i brži?

Nažalost, kada sam na turneji, često nemam dovoljno prilika da obiđem gradove u kojima nastupam i to je zaista šteta. Tempo je prilično jak i nema dovoljno slobodnog vremena za to.

Verujem da bi sada trebalo čvrsto držati noge na zemlji i fokusirati se na ono što je zaista važno: na primer, ja crpim veliku energiju od svoje dece.

Jednom ste rekli da u detinjstvu niste imali priliku da čitate mnogo knjiga. Da li ste na kraju uspeli da nadoknadite i imate li vremena za čitanje ili je Juventus i dalje broj jedan u vašem životu?

Hahahah, Juventus je uvek broj jedan. Zaista više volim da provodom ovo malo slobodnog vremena koje imam na otvorenom prostoru, vozeći bicikl ili mog konja, nego da čitam.

Ostatak ekskluzivnog intervjua, moći ćete da čitate u narednom broju Nedeljnika, koji izlazi 26. septembra.

Inače, izdanje “Vita Ce N’č” naći će se u prodaji 23. novembra preko Polydor-a i to u više formata: CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe.