Elton Džon se izlanuo: Da li se Megan Markl porodila

0
Foto Profimedia

Dok se s nestrpljenjem čeka vesti o porođaju Megan Markl, Elton Džon dao je signal koji bi mogao da znači da je došao trenutak, prenosi Hello magazin.

Elton Džon je blizak prijatelj kraljevske porodice, a pored toga, pevao je na svadbi Megan Markl, pa je upućen u sva dešavanja u vezi sa kraljevskom porodicom.

Elton Džon je izjavio da bi beba trebalo da se rodi “svakog trenutka” i cela nacija sada je uverena da se Megan u ovim trenucima porađa.

Kladionice u Velikoj Britaniji suspendovale su klađenje koje se odnosilo na dan porođaja Megan Markl, jer smatraju da je kraljevska beba već rođena.

Pedi pauer” suspenovao je klađenje jer veruje da se Megan Markl porodila, samo što kraljevska porodica to nije objavila.

“Suspendovali smo svako klađenje na to kada će se roditi dete Harija i Megan jer je značajno porastao broj opklada sinoć, što nam daje znak da neko nešto zna – i da je možda dete već rođeno”, rekao je portparol “Pedi Pauera”.

Sumnje je podgrejao i sam princ Hari, koji je potvrdio da 8. maja putuje u Holandiju, što su mnogi protumačili kao znak da je beba stigla i da su dete i Megan dobro.