Džoni Dep je bio optužen za nasilje, ali postoji dokaz da je i sam bio žrtva

0
Foto: Profimedia

Poznati glumac Džoni Dep, objavio je fotografije koje delimično rasvetljavaju slučaj u vezi sa kojim je završio na sudu sa bivšom ženom Amber Herd, prenose mediji.

Naime, njihov kratkotrajni bračni život bio je vrlo turbulentan, a glumica je optužila svog bivšeg supruga za nasilje.

“Džoni se često ne bi sećao svog nenormalnog i nasilnog ponašanja nakon što se otrezni od alkohola i ostalih supstanci. Verovala sam u njegova obećanja da će se promeniti jer sam ga volela. Pogrešila sam”, rekla je tada Amber Herd.

Nakon toga, Dep ju je tužio za klevetu.

Ona je tom prilikom posebno opisala događaj iz Australije, iz 2015. godine.

“Te noći, Džoni me je bacio na sto za ping-pong, koji se od siline udarca slomio. Bacao je flaše kroz staklena vrata, slomio ih i svuda po podu je ostalo staklo. Zatim me je zgrabio za telo i pocepao mi spavaćicu. Bila sam gola i bosa, prekrivena alkoholom i staklom”, detaljno je opisala događaj Herd.

A onda je Dep objavio slike koje pokazuju da je te večeri zapravo on bio žrtva nasilja.

“Celog dana sam je izbegavao, ali me je pratila po kući i raspravljala se. Dovela me je do ivice ključanja, toliko da sam morao da popijem čašu vodke iako pre toga godinu dana nisam konzumirao alkohol. Uzela je tu flašu i njom me pogodila. Zatim je to uradila i sa čašom i tom prilikom mi ozbiljno povredila prst. Na kraju je ugasila cigaretu na mom obrazu”, objasnio je glumac i za takve tvrdnje priložio fotografiju iz bolnice u Australiji.

Par je stupio u brak 2015. godine, a 2016. Amber je tražila zabranu prilaska zbog “porodičnog nasilja koje je trpela.”