Dušan Vlahović: Prijavi se za besplatne škole sporta!

Mozzart i brojni sportisti pozivaju decu da šest meseci treniraju bez ikakve nadoknade, a najbolji polaznici idu na prestižne kampove kod Dejana Stankovića, Miloša Teodosića, Atanasijevića i Rosića, kao i u kamp Ratka Nikolića. Treninzi fudbala i odbojke održavaju se u Beogradu, košarke u Nišu, a rukometa u Aranđelovcu

0
Predrag Milosavljevic / Xinhua News / Profimedia

Mozzart i šampioni vraćaju stare vrednosti – da sport ponovo bude dostupan svoj deci! U saradnji sa brojnim osvajačima medalja i našim legendama, ova kompanija pokreće veliku akciju – šest meseci će finansirati rad četiri besplatne škole (fudbal, košarka, odbojka i rukomet) – u Beogradu, Nišu i Aranđelovcu. U tom periodu će oko 300 devojčica i dečaka moći da treniraju bez ikakve naknade, što je velika olakšica za roditelje. Najbolji iz svake školice će pohađati prestižne kampove Dejana Stankovića (Deki 5), Miloša Teodosića (Teo 4), Aleksandra Atanasijevića i Nikole Rosića (Play Volley), kao i kamp Ratka Nikolića.

Ovaj projekat su podržali mnogi poznati sportisti, među kojima je i fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović:

https://www.instagram.com/p/CM_8veRFfH5/

Pozivamo i vas da prijavite svoju decu i pružite im priliku da pokažu svoje veštine sa omiljenom loptom pred zvezdama fudbala, košarke, odbojke i rukometa!

Prijave se šalju na mejl besplatneskolesporta@mozzartsport.com, a poziv je otvoren za decu uzrasta:

 • Fudbal (Beograd, Trening plus na Zvezdari) – dečaci od 7 do 10 godina
 • Odbojka (Beograd, OK Budućnost 2020 na Novom Beogradu) – devojčice od 8 do 11 godina
 • Košarka (Niš, KK Marinosi) –  devojčice i dečaci od 7 do 10 godina
 • Rukomet (Aranđelovac, škola Ratka Nikolića) – devojčice i dečaci od 8 do 13 godina

Odabir dece za šestomesečne školice vršiće se na javnim časovima u svakom sportu, gde će proslavljeni bivši i sadašnji reprezentativci Stefan Jović, Ratko Nikolić, Vesna Čitaković pomoći da se sastave drim-timovi od osnovaca koji žele da ostvare svoje snove:

 • 4. april, teren FK Mladi Mabat na Zvezdari
 • 10. april, OŠ Marko Orešković na Novom Beogradu
 • 17. april, Mozzartov teren u Nišu
 • 25. april, Hala Šumadija u Aranđelovcu

Važna napomena: Prijave traju do dva dana pred javni čas za svaki od sportova

Po 70 dece iz svake školice imaće organizovane treninge dva puta nedeljno tokom šest meseci, a svaki polaznik će dobiti opremu – majicu i šorts. Sa mališanima će raditi licencirani treneri.

BIOGRAFIJE TRENERA

FUDBAL

 • MILORAD BAJIĆ

Diplomirani trener, završio Fakultet za sport i fizičko vaspitanje. Osnivač škole fudbala Trening plus. Specijalizovao se za tehničko-taktičku obuku fudbalera svih uzrasta. Bio je trener FK Internacional, OFK Beograda, FK Železnik i FK Rad. Na predmetu Teorija i praksa sportske grane – fudbal bio je demonstrator kod profesora dr Aleksandra Jankovića.

 • ĐORĐE PETRONIJEVIĆ

Fudbalski trener u školi Trening plus. Ima diplomu visoke škole „Akademija fudbala“. Od 2016. do 2019. godine je bio trener u školi fudbala Mladi Mabat.

 • BERNARD LJEKAJ

Ima UEFA B licencu, a polaznik je za UEFA A licencu. Učesnik je više seminara na nacionalnom i internacionalnom nivou. Bio je trener mlađih kategorija OFK Beograda.

ODBOJKA

 • IVAN STRELJIĆ

Trenersku karijeru započeo je u OK Vizura, a zatim je bio trener OK Partizan. Radio je i kao trener pionirske reprezentacije Srbije do 2017. Kao igrač nastupao je za Podgoričku Budućnost, Partizan i klubove u Iranu, Rusiji i Libanu.

 • MILOŠ ŽUMBERA

Višegodišnji reprezentativac Srbije u odbojci na pesku. Kao igrač nastupao je za Partizan, Budvu, poljski Gdanjsk i klubove u Libanu. Trenersku karijeru započeo je u Dubaiju.

KOŠARKA

 • NIKOLA BOGDANOVIC

Obrazovanje: viši košarkaški trener. Radio je u klubovima: KK Nibak Niš – škola košarke, OKK Radnički Niš – prvi trener juniorske ekipe, ŽKK Student Niš – prvi trener kadetske ekipe, ŽKK Student Niš – prvi trener seniorske ekipe, KK Ergonom Niš – pomoćni trener seniorske ekipe, KK Ergonom Niš – pomoćni trener seniorske ekipe, KK Sinđelic Niš – prvi trener seniorske ekipe, KK Konstantin Niš – pomoćni trener seniorske ekipe, KK Fair Play Niš – prvi trener juniorske ekipe.

 • MARKO MILOVIĆ

Licencirani trener Košarkaškog saveza Srbije od 2013. godine. Sportski direktor KK Marinos i trener juniorskog sastava KK Marinos. Diplomirao na Univerzitetu u Prištini, na Fakultetu za sport i Fakultetu za fizičko obrazovanje, 2001-2009.

Ranija karijera: Trener najmlađih kategorija (do 10 godina) u Košarkaškom klubu KK Junior iz Niša od 2014. Trener prve ekipe u Košarkaškom klubu KK Jastrebac iz Aleksinca od 2013. do 2015. godine. Kup najmlađih kategorija (do 10 godina) u Košarkaškom klubu KK Nibac od 2010. do 2012. godine. Trener najmlađih kategorija do 15 godina, do 18 godina u Košarkaškom klubu KK Niš od 2003. do 2010. godine

RUKOMET

 • SLOBODAN JEDOKSIĆ

Trener sa diplomom Master coach, najvišom diplomom u svetu rukometa. Trenutno radi kao trener RK Šamot 65 iz Aranđelovca i glavni je koordinator Kampa “Ratko Nikolić”. U svojoj bogatoj karijeri radio je kao trener u mnogim klubovima koji se takmiče u najvišem rangu. Između ostalih možemo izdvojiti ŽRK Bekament (Knjaz Miloš) i ŽRK Radnički Kragujevac sa kojim ima i titulu prvaka države. Radio je i kao trener u ženskoj reprezentaciji Srbije do 17 godina.

 • IVAN ĐORĐEVIĆ

Bivši rukometni golman. Sad je trener golmana u RK Šamot 65 i trener je u okviru šamotove škole rukometa. Pored rada u klubu, već nekoliko godina je trener u juniorskoj i kadetskoj reprezentaciji Srbije. Glavni je trener golmana na Kampu “Ratko Nikolić”. 

 • MARKO OBRADOVIĆ

Trener mlađih kategorija RK Šamot 65. Pored toga on je i pomoćni trener prvog tima RK Šamot 65. Radi sa decom još od 2008. godine u klubu a bio je i trener drugog tima. Trener je i na rukometnom kampu “Ratko Nikolić”.

 • PREDRAG RAJKOVIĆ

Profesor fizičkog vaspitanja. Kondicioni trener muške rukometne reprezentaciije Srbije. Radi kao i kondicioni trener u RK Šamot 65, zadužen je i za rad sa decom u okviru škole rukometa