Đurišić: “Nepoverenje u krizni štab postoji jer još nismo čuli izvinjenje za izjave o najsmešnijem virusu na svetu”

2
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Marko Đurišić izjavio je da se veliki broj mera Vlade poklapa sa predlozima UDS, ali da se sa sprovodjenjem tih mera kasni.

Djurišić je u razgovoru za “Blic” izrazio bojazan da brojni mali privrednici neće dočekati obećane mere i dodao da Vlada nije na vreme omogućila poljoprivrednicima da obave sve radove.

Najavu da će svaki punoletni gradjanin dobiti 100 evra po okončanju vanrednog stanja, Djurišić je ocenio kao predizbornu, a ne ozbiljnu ekonomsku meru.

“Bolje bi bilo ta sredstva iskoristiti za pomoć onima koji su izgubili posao u ovom vremenu, kao i ostalim socijalno ugroženim kategorijama stanovništva”, rekao je Djurišić.

Kada je reč o borbi protiv virusa, on je ocenio da postoji nepoverenje u krizni štab na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, jer javnost nikad nije čula izvinjenje za početne “izjave o najsmešnijem virusu na svetu koji ne pogadja žene”.

“Ono što je danas posebno problematično je što u poslednjih desetak dana vidimo funkcionersku kampanju, gde se aktivnosti i sredstva države koriste za promociju nosilaca lista i kandidata vladajućih stranaka”, istakao je Djurišić.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Вероватно ћемо сви доживети економски УДЕС. Ђуришић га већ доживљава. Видите, у свему мора да постоји нека граница. Моја граница је та да онај ко пристане да му СНС скупља потписе да би учествовао на изборма је сам себе политички елиминисао. Желим све набоље Ћуришићу, али као политичар он је самопензионисан.

  2. Poštovani gospodine Đurišiću prateći Vaš rad u Skupštini Srbije shvatio sam da ste vi jedan vrlo aktivan i pametan čovek pa Vam kao takvom predlažem sledeće. Vi kao poslanik napravite spisak vaših članova i simpatizera po mesnim odborima koji neće da prime 100 eura već ih dodelite nekoj ustanovi koja se brine o bolesnoj deci ili kako Vi odredite.Smatram da će to biti velika pomoć jer Vas u stranci ima mnogo. Pozdrav za g. Đurišića.

Comments are closed.