Đukanović hvali Trifunovića, Sergej ga poziva da „bakljom osvetli štand Pokreta slobodnih građana“

1

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović pohvalio je predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, rekavši da je dobro što razgovara sa građanima i što je „na terenu“.

„Problem Srbije je što se svaka pohvala protivniku smatra da ste kupili protivnika. Zaista, imam potrebu da pohvalim kampanju Sergeja Trifunovića u smislu što izađe na ulicu i priča sa ljudima. Retko ko iz opozicije to radi i svaka čast. Način na koji to čini je veoma interesantan“, naveo je Đukanović u svojoj objavi na Tviteru.

S druge strane lider PSG u razgovoru za Nova.rs poručuje da bi Đukanović mogao bakljom da im osvetli štand na kojem prikupljaju potpise.

„Zaista bih pohvalio ovakav tvit narodnog poslanika Vladimira Đukanovića i pozvao bih ga da nam bakljom osvetli štand dok skupljamo potpise“, kratko je poručio Trifunović, prenosi Nova.rs.

1 KOMENTAR

  1. “Problem Srbije je što se svaka pohvala protivniku smatra da ste kupili protivnika.“ Па тај „противник“ је сам изјавио да су му нуђене паре. После се, у неко доба, напрасно досетио колико су тековине изборне „борбе“ у овом друштву корисне, поготово после ванредног стања, па променио мишљење.

Comments are closed.