DS isključila Lečića, Milojičića, Božovića i Milosavljevića iz članstva

1
Foto: Demokratska stranka

Demokratska stranka saopštila je da je zbog povreda Statuta i Etičkog kodeksa stranke, iz svog članstva isključila Radoslava Milojičića Kenu, Slobodana Milosavljevića, Balšu Božovića i Branislava Lečića.

“Zbog povreda Statuta i Etičkog kodeksa Demokratske stranke, pokušaja preotimanja stranke i nedoličnog ponašanja, Izvršni odbor Demokratske stranke odlučivao je danas o disciplinskom postupku koji je pokrenuo Etički odbor stranke i doneo odluku o isključenju Radoslava Milojičića Kene, Slobodana Milosavljevića, Balše Božovića i Branislava Lečića iz Demokratske stranke”, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju je objašnjeno da je Etički odbor pokrenuo disciplinski postupak 9. jula 2020. godine protiv četvorice funkcionera Demokratske stranke, koji su prekršili Statut i Etički kodeks Demokratske stranke i time naštetili njenom ugledu.

“Radoslav Milojičić Kena, Slobodan Milosavljević, Balša Božović i Branislav Lečić bili su organizatori pokušaja preotimanja stranke u Madlenijanumu 21. juna ove godine, kada su doveli privatno obezbeđenje na sednicu, blokirali ulaze u Madlenijanum i na kraju inicirali prekid zasedanja Glavnog odbora”, saopštila je informativna služba Demokratske stranke.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Касните, много касните са таквим мерама. Тог “отпада” сте морали много раније да се отарасите.

Comments are closed.