Držanje za ruke, osmesi i nežnosti: Donald i Melanija Tramp konačno izgledaju kao srećan bračni par

2
Foto Tanjug-AP

Od kako je postao predsednik SAD, a ona prva dama Amerike, primetno je odsustvo bliskosti između Donalda Trampa i njegove supruge Melanije Tramp.

Mediji su često pisali o navodno lošim odnosima supružnika, a u prilog tome idu i njihovi zajednički nastupi u javnosti u kojima se jasno vide izrazi nesimpatija u kojima je bivša slovenačka manekenka izbegavala fizički kontakt sa suprugom i na sve načine odbijala da ga uhvati za ruku.

Zato su mnoge prijatno iznenadili kada su ove nedelje na travnjaku Bele kuće jedno drugom pokazivali nežnost i ako je suditi na osnovu slika, bili evidentno bliski.

Dok su se ukrcavali u avion koji ih je odvezao u Orlando na Floridi, Melanija i Donald držali su se za ruke, smeškali se jedno drugom i međusobno šalili.

Foto: Tanjug-AP

Skup u Orlandu službeni je početak Trampove kampanje za sledeće predsedničke izbore 2020. godine, pa se pretpostavlja da je to verovatno razlog iznenadne nežnosti među supružnicima.

Tanjug-AP

Melanija je za odlazak u Orlando odabrala belu haljinu i bila izuzetno stilizovana.

Tanjug-AP

U januaru ove godine Donald i Melanija proslavili su 14. godišnjicu braka, a nedostaje im još jedna godina kako bi nadmašili trajanje njegovog prvog braka sa Ivanom Tramp.


2 KOMENTARA

  1. Meni nesto ova “nasmejana Melanija” ne lici na “originalnu Melaniju”. Nekako joj je brada drugacija….I osmeh, uopste.

Comments are closed.