Društveno odgovorna akcija za zaštitu životne sredine: Menadžment Mozzarta sadio stabla na Ušću

  0
  Foto promo

  Menadžment kompanije Mozzart, u saradnji sa Zelenilom Beograd, zasadio je u Parku prijateljstva na Ušću deset sadnica visokih lišćara, kao svojevrsnu donaciju Beograđanima, čime je ta kompanija proširila polje svog društveno odgovornog delovanja.

  Odgovoran odnos prema zajednici i životnoj sredini važan je deo poslovanja kompanije Mozzart.

  „Kao regionalni lider u oblasti igara na sreću, naša kompanija je za sve ove godine poslovanja uspela da se isprofiliše i postane prepoznata u javnosti kao jedan od najvećih donatora u zemlji. Pored toga, trudimo se i da kao kolektiv damo svoj doprinos zajednici u kojoj živimo i poslujemo. Tako smo i odlučili da naša prva akcija sadnje drveća bude organizovana upravo u Beogradu, u Parku prijateljstva, a povodom održavanja trke Mozzart Happy run jer, pored toga što želimo da doprinesemo nastojanjima da se očuva i poveća zeleni fond u gradu, želimo da ukažemo i na značaj bavljenja sportom“, istakao je direktor Sektora korporativnih komunikacija u Mozzartu Borjan Popović.

  U Mozzartu ističu i da ovakvim akcijama žele da doprinesu zajednici ali i da inspirišu svoje igrače da zajedno sa njima stvaraju zdravije okruženje. U Parku prijateljstva oni su posadili pet sadnica Gorskog javora i pet Crvenolisnih šljiva.