Dr Kon: Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoje mesto “neostrašćenom” dr Radovanoviću…

13
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Predrag Kon objavio je kasno večeras poruku na svom Fejsbuk profilu koju je naslovio “Povodom zahteva sa protesta”.

“Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u ‘nepolitizovanom’ Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i ‘neostrašćenom’ profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa COVID-19 do 2022. godine. Sa zadovoljstvom ću mu pomagati kao što je i on meni da sada, bez ijedne negativne emocije, naprotiv. Do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički ću raditi svoj posao”, napisao je Kon.

Povodom zahteva sa protesta… Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u "nepolitizovanom" Kriznom štabu…

Posted by Predrag Kon on Среда, 08. јул 2020.

Na kraju je poručio da ovo izjavljuje sa najboljim željama i namerama.

“Svako dobro!”, zaključio je Kon.

13 KOMENTARA

 1. A, ne to ne moze. Ostajes do kraja kao i tvoj vrhovni komandant koji te je unapredio u cin p.puk. A posle, sta ce biti sa tobom…to ce se cuti kada dodje vreme.

 2. Ista ste bagra obojica, kao da nema nijednog drugog strucnjaka u celoj zemlji, osim par vas koji godinama provlacite iste stvari. Samo ce nastaviti istim dirigovanim putem placenika farmaceutskih kompanija.

 3. Bravo “cacak” ! Jedina osoba medju ovcama koja nesto kapira. Odakle su se nakotile ovolike tupadzije ?!

 4. “ko pita pevca hoce li na slavu”!!! ja ne znam kada ce ovaj narod da shvati ko u ovoj zemlji “vedri i oblaci”.kakav kon kakav krizni stab.pa svi znamo ko donosi glavne odluke i ko se za sve pita.da li vi mislite da je neko od njih smeo da kaze,da izbori ne smeju da budu odrzani??morali su da popuste mere pod pritiskom,a naravno da niko nece pokazati prstom u pravog krivca,nego ce svi da pljuju dr.Kona.a stavite se u njegov polozaj,jel mislite da ga je “car” i pitao za misljenje??

 5. Licemerje i patetika samo pršti od ovog čoveka. Sada kada ste odgovorni za situaciju koju imamo naravno da želiš da se skloniš. I skloni se, omanuo si u poslu! Na svima nama je individualna odgovornost da zaštitimo svoje zdravlje i ljudi oko nas jer nas ovaj sistem neće zaštititi.

 6. ipak se neces izvuci smrade
  zaveo si ovaj narod i obmanjivao,zatvarao u karantine ,olosu jedan!!!

 7. Ha ha ha kako sarkastično od drKona ! Pa sada kada su sve upropastili, kada su državu i građane uvili u crno, kada je epidemija u najgorem piku i smrtnost i zaražavanje ovoliko , a sve kao rezultat njihovog ćutanja pred bahatim ponašanjem vlasti, sad on evo prepušta fotelju drugom da se čovek batrga u paklu, a ti ćeš i dalje da ga savetuješ .Ma nemoj, baš si mudar . U zatvor , svi za svoja nedela i ćutanja i ljudske žrtve, na čelu sa vrhom vlasti !

 8. Veliki stručnjak, veliki gospodin i stabilan karakter.
  Doktore Kon, duboko poštovanje, koje zaslužuju samo retki među retkima

 9. Ne gospodine Kon…nema niko licno protiv vas ili bilo kog iz strucnog staba…samo hocemo normalan zivot bez psihoze, kao sto je u p

Comments are closed.