Dr Kon poručio glumcu Ćustiću: “Prezir i tužbu zaslužuje to što me poredite sa Mengeleom…”

1
Foto: Nedeljnik, Printscreen Youtube

Epidemiolog Predrag Kon objavio je da izjava glumca Slobodana Ćustića u kojoj ga poredi sa “najmonstruoznijim nacističkim zločincem”, doktorom Jozefom Mengeleom, zaslužuje prezir i tužbu.

Slobodan Ćustić je u nedavnom intervjuu za portal Direktno, govoreći o Kriznom štabu za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, uporedio Kona sa Menegeleom, lekarom iz nacističke Nemačke.

“Zbog njegovog stava prema zdravlju i opstanku srpskog naroda, kao i svih građana Republike Srbije. Mengele je otvoreno izjavljivao čime se bavi, radio eksperimente na logorašima, a Predrag Kon kao nečiji izaslanik, izjavljuje gomilu stvari koje su veoma lako proverljive, i dokazano da su neistine. Njegove tzv. preporuke, ako malo pročitate o svojstvima tih mera zaštite, nameću elementarno logičan zaključak da je glavni cilj zastrašivanje naroda i pretvaranje u večne pacijente”, rekao je Ćustić.

Predrag Kon je danas objavio na svom Fejsbuk profilu da takva izjava zaslužuje prezir i tužbu.

Slobodane Ćustiću:Vaša izjava u kojoj me poredite sa najmonstruoznijem nacističkim zločincem (Mengele) zaslužuje prezir. Međutim i tužbu.

Posted by Predrag Kon on Понедељак, 28. септембар 2020.

“Slobodane Ćustiću: Vaša izjava u kojoj me poredite sa najmonstruoznijem nacističkim zločincem (Mengele) zaslužuje prezir. Međutim i tužbu”, napisao je Kon.

Epidemiolog je ranije danas napisao i da su “najgori i ostrašćeni lažovi” oni koji govore da laže i da to radi iz interesa.

Najgori i ostrašćeni lažovi su oni koji vam kažu da lažem i da to radim iz interesa. Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom.

Posted by Predrag Kon on Понедељак, 28. септембар 2020.

“Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom”, napisao je Kon na Fejsbuk profilu.

1 KOMENTAR

  1. Da je Kon savrsen, nije, ali ovakva mrznja, poredjenje sa Mengeleom je zaista van pameti.

Comments are closed.