Dr Kon: “Doživeo sam danas da se zaleću u mene kolima, trube mi…”

2
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO

“Ja sam danas doživeo naglo zaletanje automobila, kočenje i trubljenje svom snagom na ulici”, rekao je danas na konferenciji za novinare Kriznog štaba dr Predrag Kon.

Kon je govorio o incidentu obrazlažući odluku o zabrani organizovanog dočeka Nove godine.

“Zabrana dočeka Nove je iznuđena zbog situacije. Veliki je broj onih koji smatraju da nije trebalo zabranjivati, već sve pustiti. I dalje postoje oni koji misle da je to sve nepotrebno. Ja sam danas doživeo naglo zaletanje automobila, kočenje i trubljenje svom snagom na ulici”, rekao je dr Kon. 

“Ima ljudi koji su protiv i to što sam doživeo ponovo me podstaklo na razmišljanje. I opet, potpuno mirno mogu sebe da pogledam u ogledalo i kažem – dobar si bio, a za ceo krizni štab mogu da kažem – teške odluke je trebalo donositi”, rekao je dr Kon.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar na istoj je konferneciji bio je šokiran informacijom.

“Evo, prvi put čujem da se ovo desilo. Najoštrije osuđujem ovakav vandalizam da vi jurite i kočite, šta da je udario dr Kona? S kojim pravom može da trubi. Očekujem od svih da to osude, jer to nije nešto što će nam pomoći, sprečiti koronu da se širi”, rekao je ministar zdravlja.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!

2 KOMENTARA

  1. Осуђујем и не подржавам ништа слично. Господин може и сме једино бити жртва аргумената, а за све последице, које као члан некакве организације (типа “штаба” исл.) може причинити, мора одговарати једино пред судом. Насиље и бахатост не могу бити начин изражавања наше несагласности са поступцима ових људи, јер би тиме показали да смо исто што и њихови налогодавци.

Comments are closed.