Dr Kisić Tepavčević: Procena je da je stvaran broj inficiranih pet do deset puta veći od potvrđenog…

1
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO)

Epidemiolog Darija Kisić Tepavčević izjavila je da je stvaran broj inficiranih koronavirusom, prema procenama, pet do deset puta veći.

„Stvarni broj inficiranih, naglašavam prema procenama, jer će za statistiku biti vremena, ima pet do deset puta više od potvrđenih“, rekla je Kisić Tepavčević.

Ona je naglasalila da svi moramo da se ponašamo kao potencijalni rezervoari zaraze i da su zato važne preventivne mere.

„Zato i moramo da ih poštujemo, jer ne znamo da li imamo infekciju ili neko od nas iz okoline. Ali ne da mi ne znamo koliki je stvaran broj inficiranih, nego ne zna niko u svetu“, rekla je Darija Kisić Tepavčević.

1 KOMENTAR

  1. Gospodo…jel vas nije vise blam da se prodajete…bez obdukcije nista, jedino merodavno, a zna se kako ide i kako se odigrava i ko potpisuje…crno na belo.
    Uvodite mere rekla kazala na rec..niko nije radio obdukciju i vi lecite i sprovodite mere iz perioda zbog tih istih mera je narod zrtvovao vladare da prodje, tako kaze zvanicna istorija, a nije, bas zbog tih mera u proslosti narod je podizao revolucije smaknucem vladara zbog lazi i kontrole, i gle cuda epidemije prosle i narod preziveo…skupite snage, budite ljudi.

Comments are closed.