“DPS je opet pokušao da menja izbornu volju građana…”

0
Foto: Profimedia

“Demokratska partija socijalista (DPS) političkim korupcijama pokušava da mijenja izbornu volju naroda, rekao je je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić nakon zasedanja crnogorske Skupštine.

“Ovde se radi o organizovanom kriminalu povezanim sa vrhuškom vlasti i mi ćemo to dokazati u narednom periodu”, rekao je Krivokapić.

On je, komentarišući navode opozicije da se u Skupštini desio udar na Ustav, istakao da je udar na Ustav “standardno radila jedna te ista partija, a to je DPS sa svojim koalicionim partnerima”.

“Ako je DIK, a to je u ovom trenutku egal DPS-a, učinila jedan nečastan potez, a taj nečastan potez je samo tehnička konstatacija da se volja građana ispoštuje do kraja, onda kako možete govoriti o takvom stavu DPS-a da optužuje one koji su dobili legitimitet na izborima. Ako je volja naroda jasno iskazana, onda tu volju naroda mora da poštuje prvi koji je imao tu mogućnost da uradi, a to je DPS. U standardnim političkim koupcijama i ovoga puta pokušavaju da promene volju građana. Volja građana je nepobediva”, rekao je Krivokapić.

Dodao je da se Skupština završava ne slučajno, sa razrešenjem koje bi trebalo da pomiri ovaj narod.

“Međutim, organizovano to radi DPS sa patriotama koje se kriju iza zastave Crne Gore, da bi štitili one koji su napunili svoje džepove”, istakao je Krivokapić.

PRETPLATI SE NA NEDELJNIK

AKCIJA: Dvogodišnja pretplata na štampano izdanje.

din.26.000 11.999

Šestomesečna pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 6.058 3.999

Jednogodišnja pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 12.116 7.500