Dostava cveća u vreme pandemije

0
Foto: cvećara Provansa Dekor

Usled brojnih dešava, izazvanih aktuelnom pandemijom, od marta ove godine životne navike mnogih su se znatno izmenile. Maske i distanca su samo neke od preporučenih mera koje poštujemo, a svi se nadamo da će se sve jako brzo vratiti u normalnu i da ćemo ponovo moći da se krećemo i pozdravljamo sa dragim ljudima bez bilo kakvih ustručavanja – slobodno.

Zbog pandemije, online kupovina je doživela bum, a sa njom i brojne dostave i kurirske službe. Tehnologija nas je još jednom spasila, a danas šta god da poželimo može biti na našoj kućnoj adresi za svega par sati. Kako su i brojne industrijske grane morale da reaguju na novonastalu situaciju i mali i srednji biznisi su sledili korake velikih koorporacija i svoj način poslovanja prilagodili aktuelnoj situaciji. Zato danas, pored odeće, obuće, kućnih aparata i druge tehnologije možemo poručiti i cveće online.

Dostava cveća i online cvećara nam sada u ovakvim uslovima življenja omogućavaju da na najbrži način iznenadimo voljenu osobu. Glavna prednost ovakvog načina kupovine cveća je izbegavanje suvišnih kontakata sa ljudima u ovom periodu. Naime, kupovinu buketa ili nekih drugih aranžmana činite iz udobnosti vašeg doma. Posetom online prodavnice cvećare Provansa Dekor, dobija se uvid u vrste arnžmana, način pakovanja i krajnju cenu.

Foto: cvećara Provansa Dekor

Mi smo se potrudili da sve koji žele da iznenade svoje drage osobe u ovakvim uslovima življenja obradujemo sa brojnim opcionim mogućnostima – u smislu izbora cveća i vrste aranžmana. Prilagodljivost je ključ približavanja ka potencijalnim kupcima u ovakvim vremenima. – poručuju iz cvećare Provansa Dekor. Ljubav i pokloni u doba pandemije su pokazatelji nade da će sve normalizovati. Ponovo ćemo bezbrižno putovati, večerati i uživati u društvu voljenih bez bilo kakvih briga. Budite podrška svojim dragim osobama u ovo doba neizvesnosti, izmamite im osmeh na lica i izazovite lepa osećanja poklanjajući cveće kao simbol odanosti i privrženosti. – dodaju iz pomenute cvećare.

Više informacija možete pronaći na ovom link-u