“Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe…”: Balašević zbog infarkta otkazao koncert u Kragujevcu

0
Foto: Profimedia

Večerašnji koncert Đorđa Balaševića u Kragujevcu je danas otkazan zbog narušenog zdravstvenog stanja muzičara.

Njegov sin Aleksa otkrio je kako se poznati kantautor sada oseća.

“Za sve što pitaju kako je moj tata… On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se oseća”,- napisao je Aleksa Balašević uz fotografiju svog oca koji boksuje.

Povodom zdravstvenog stanja Đorđa Balaševića oglasila se i Balaševićeva ćerka Jovana Balašević navodeći da se umetnik sada dobro oseća – ali i da mu nije bilo dobro.

“Da predupredim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta”, napisala je Jovana Balašević na Instagramu ne želeći da detaljiše.

Njegova kćerka Beba Balašević objavila je na Fejsbuku da je “zdravlje u svakom slučaju najvažnije” i izrazila žaljenje što mora da obavesti Balaševićeve poštovaoce da je koncert otkazan.

“Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje (…) Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti…”, napisala je ona i dodala da će “za koji dan sve biti sasvim ok, pa nastavljamo”.

U zvaničnom saopštenju menadžmenta Đorđa Balaševića, produkcijske kuće “Balbelo”, nije objavljeno koji su zdravstveni razlozi zbog otkazivanja koncerta, preneo je novosadski portal 021.

Iz Long pleja, koji je jedan od organizatora koncerta, zamolili su poštovaoce popularnog kantautora za malo strpljenja i da sačuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum koncerta u Kragujevcu, preneo je N1.

Prema pisanju Blica, Balašević je imao infarkt, te da je to razlog zbog kojeg je koncert otkazan.

Blic dodaje i da se Balašević trenutno nalazi u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i gde su mu ugrađeni stentovi, te da se sada oseća dobro i da će uskoro biti pušten kući.