Dojče banka: Od kraja 2018. banka na Mauricijusu ne vodi račune klijenata

1
Foto Profimedia

Krajem 2018. godine Dojče banka je vratila svoju licencu za rad na Mauricijusu i od tada ne vodi nijedan račun za klijente u ovoj zemlji, potvrdila je Dojče banka u Frankfurtu, prenosi N1.

Prema odgovorima iz sedišta Dojče banke u Frankfurtu, u decembru 2020. godine nije moglo da bude transakcija po računima klijenata u njenoj banci na Mauricijusu.

„Iz pravnih razloga Dojče banka ne može da komentariše nijedan potencijalni ili postojeći odnos sa klijentom. Na kraju 2018. godine Dojče banka je vratila svoju dozvolu za rad na Mauricijusu i od tada se u toj zemlji ne vodi nijedan račun za klijente“, rekao je za N1 portparol Dojče banke.

Večernje novosti juče su objavile dokumentaciju na osnovu koje se tvrdi da predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, na računu Dojče banke na Mauricijusu ima 5,7 milona evra. Izvod je, prema navodima iz priloženih dokumenata, datiran na 12. decembar 2020. godine.

Đilas je na današnjoj konferenciji za novinare najavio podnošenje krivičnih prijava zbog, kako je istakao – falsifikovanja dokumenata sa ciljem da se obmane javnost.

1 KOMENTAR

  1. Gsn Laliću, od kada ste vi napustili V. Novosti, tamo su ostali samo neki Resavci (prepisivači), polupismeni i oni što samo stave svoje inicijale na kraju tuđeg teksta….

Comments are closed.