DJ Žeks će pratiti demonstrante “u stopu”: Željko Mitrović priprema “turneju” pod sloganom “Stop nasilju, samo ljubav”

1
Foto: Tanjug

Vlasnik i direktor TV Pink Željko Mitrović najavio je da će, kao odgovor na nedolazak predstavnika opozicije na protest ispred zgrade te medijske kuće, on pokrenuti turneju pod sloganom “Stop nasilju, samo ljubav”, u okviru koje će “u stopu pratiti” demonstrante i puštati im muziku sa posebnih kamiona sa ozvučenjem velike snage.

“DJ Žex se sprema na turneju ‘Stop violence, just love’. Upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500.000 vati snage, što je devet decibela više nego pred Pinkom. Kad neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu”, naveo je Mitrović u saopštenju.

Mitrović je naveo da su on i veliki deo zaposlenih na Pinku protekle subote “kao dobri domaćini” bili spremni da dočekaju najavljene demonstrante.

“DJ Žex je održao obećanje i priredio je žurku za zaposlene, koji su se u velikom broju našli u zgradi TV Pink u subotu, dok su se najavljeni gosti predomislili i pogazili dato obećanje. S obzirom na to da je DJ Žex i njegov set naišao na odlične rekacije, verujemo da će i njegova turneja biti podjednako uspešna, a demonstranti će imati tu sreću da ih u stopu prati kamion ‘Stop violence, just love’ sa kog će im muziku puštati upravo DJ Žex”, naveo je u saopštenju.

1 KOMENTAR

Comments are closed.