DJ Snake otkazao nastup na Exitu

0
Foto: Profimedia

Glavna zvezda treće večeri Exit festivala, DJ Snake, otkazao je svoj večerašnji nastup na Exitu, a organizatori festivala tvrde da će popularni DJ nastupiti sledeće godine u Novom Sadu.

Na glavnoj bini treće veče festivala otvara bend Buč Kesidi svirkom koja počinje u 20 sati, a od dva ujutru nastupiće australijski izvođač Dub FX.

Odmah posle Buč Kesidija na glavnoj bini nastupaju beograđani Van Gogh, a od 22.30 sati počinje svirka Toma Walkera, koji je sa pesmom “Leave a Light On” osvojio top liste i srca publike širom planete.

Duo Sixth June, koji čine Lidija Andonov i Laslo Antal, nastupiće na Fjužn bini oko 22 sata. Svoju muziku bazično izvode na engleskom jeziku, uz nekoliko pesama na srpskom.

Poslednji na Fjužn bini trećeg dana će od 4.30 ujutru nastupiti Bjesovi.

“Dens Arena” ugostiće DJ senzaciju sa Balkana Solomuna od 4 sata ujutru, a pre njega će na istu binu izaći Tales of Us. Ovi izvođači će u jednom momentu nastupiti zajedno u takozvanoj “back to back” sesiji.

Do kraja ovogodišnjeg Egzita ostao je još jedan dan, kapije će biti zatvorene u nedelju 7. jula u ranim jutranjim časovima, mesta za zamenu vaučera još uvek rade, a kamp za posetioce na plaži Štrand otvoren je do 9. jula.