Dijamantov konkurs priča koje će vas dirnuti i nasmejati

  0

  Svaki kuvar beleži sastojke i korake, ponekad i priliku za koju se jela spremaju. Ali, recepti koji iz njih nastaju nisu samo uputstva koje treba ispratiti, već mnogo više od toga. Bakino testo zauvek znači neizmernu ljubav, a mamina krempita ima ukus povratka kući. Kako je često nemoguće da stavimo sva osećanja u recept, Dijamant je odlučio da zabeleži neizgovorena značenja naše kuhinje i prikupi ih na jednom mestu.

  Pogledajte kratak video koji je zabeležen u restoranu emocija.

  Posetite www.usvesemesa.rs i podelite svoje sećanje ili porodičnu priču koju vezujete uz omiljeno jelo i dopustite drugim pričama da vas dirnu i nasmeju.

  Najbolje priče biće nagrađene vrednim poklonima koji će se umešati u vašu kuhinju i pomoći u pripremi omiljenih recepata.

  Za pripremu ukusnih jela od kojih cela kuća zamiriše, potrebna je ljubav, posvećenost, inspiracija i još jedan neizostavna sastojak. To je Dijamantov margarin koji decenijama predstavlja saveznika zbog kojeg se vaši recepti pamte, i zbog kojih se drage osobe sa nestrpljenjem vraćaju u vaš restoran hrane koja budi emocije. Zato ne zaboravite – #usvesemesaljubav.