Dijamant organizovao branč za predstavnike medija

  0

  Novinari pokazali svoje veštine u pripremi burgera uz pomoć novog saveznika koji će postati neizostavni i u vašoj kuhinji

  U društvu velikog broja predstavnika medija kompanija Dijamant je kroz gastro druženje predstavila ukuse novih Burger i Senf preliva. Prisutni su se nadmetali u pripremi jedinstvenog burgera u čemu im je od velike pomoći bio Dijamant majonez, kao i prelivi uz koje priprema obroka „uspe svaki put“.

  Ne samo da se Dijamant prelivi idealno slažu sa domaćim specijalitetima, već su idealn savaznik u pripremi burgera i gurmanskih predjela za koja vam neće trebati vrhunsko kulinarsko umeće da biste napravili pravu eksploziju ukusa kakvu ste ranije mogli da iskusite samo u restoranima. Tako su i gosti Dijmanat brunča na trenutak postali pravi gastro šefovi čime su i sebe iznenadili.

   „Dijamant ima tradiciju dugu 80 godina čime se upisujemo u red najstarijih kompanija ne samo u Srbiji već i u ovom delu Evrope. Punih 30 godina Dijamant majonez je lider na našem tržištu zbog čega je zasluženo dobio novi naziv „Legenda dobrog ukusa“. Mi razvijamo naš asortiman – proširujemo ga, osluškujući zahteve naših potrošača zato smo pored postojećih Mexicana, Tartar, Cezar i Ren preliva ubacili i dva nova ukusa, Senf i Burger, koji će biti prvi izbor svih velikih gurmana.“ – izjavila je Vida Putnik ispred kompanije Dijamant.

  Bez imalo muke možete vladati specijalitetima koji dolaze iz svih krajeva sveta i svako jelo u jednom potezu uzdići na viši nivo uz Dijamant prelive i majonez.