Dijamant dobitnik priznanja “Najomiljeniji proizvođač 2020”

    0

    Već desetu godinu za redom potrošači iz cele Srbije birali su omiljene proizvode i brendove, i dodelili im priznanje “Moj izbor”. U veoma jakoj konkurenciji, među više od hiljadu domaćih proizvoda i brendova, kompanija Dijamant je osvojila priznanje „Najomiljeniji proizvođač“, kao i zlatnu plaketu za 2020. godinu.

    “Da je Dijamant zasluženi dobitnik priznanja o kojem odlučuju isključivo oni koji proizvode koriste, svedoči konstantan rast prodaje naših proizvoda. Prestižna nagrada ‘Najomiljeniji proizvođač 2020’ je dokaz kvaliteta, to je dodatna potvrda tradicionalne privrženosti potrošača Dijamantu. Za nas je ovo važan podsticaj da nastavimo da se trudimo i konstantno unapređujemo naše proizvode u svim segmentima, kako bismo ostali najomiljeniji proizvođač i narednih godina”, kaže Tatjana Đokanović, direktor Marketinga i razvoja.

    Dodelu ovih prestižnih priznanja po deseti put organizovalo je udruženje „Moja Srbija“ u cilju podsticanja razvoja domaće proizvodnje, poboljšanja kvaliteta robe i usluga, kao i promocije kvaliteta proizvoda koji nastaju na našim prostorima.