Dečak mu je zlostavljao sina, zato je on pucao na njegove roditelje : Godinu dana zatvora za oca o kojem je pričala cela Srbija

1
Profimedia

Otac zlostavljanog dečaka sa Novog Beograda Zoran Grujić zaključio sporazum o priznanju krivice s tužilaštvom na osnovu koga je osuđen na godinu dana zatvora.

On je osuđen jer je početkom juna prošle godine u stanu na Novom Beogradu pucao u noge bračnom paru Janković, Katarini (40) i Staniši (43), pošto je njihov 11-ogodišnji sin zlostavljao njegovog sina od šest godina, preneo je Tanjug.

Grujić je zaključio sporazum povodom krivičnih dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti, na osnovu kojeg je osuđen na godinu dana zatvora, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Irena Bjeloš. Ovaj sporazum je potvrdio Viši sud u Beogradu.

Incident se dogodio 3. juna uveče u Ulici Goce Delčeva u Novom Beogradu, u stanu majke Katarine Janković, pošto je došlo do incidenta među decom u obližnjem parku.

Mediji su preneli da je Grujićevo dete tada bilo seksualno napastvovano.

1 KOMENTAR

  1. Mediji su tada preneli da je dete bilo seksualno napastvovano, ali od tada nikakva informacija da li je to tacno, jer, ako je tacno nasilnik ili njegovi roditelji moraju odgovarati.

Comments are closed.