Debata sa Oljom Bećković i Milojkom Pantićem koja je otkazana u Nišu, biće održana u Beogradu

1
Foto: Institut za evropske poslove

Debata pod nazivom “Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti” koja je otkazana u Nišu, biće održana 15. maja od 19 do 21 čas u beogradskom Domu omladine.

Debatu moderira novinarka Olja Bećković, a njeni sagovornici će biti profesor FPN u penziji Čedomir Čupić, zamenica urednika NIN-a Vesna Mališić, sportski komentator Milojko Pantić i TV voditelj Ivan Ivanović.

Debata koju organizuje Institut za evropske poslove zakazana je, najpre, u Nišu 22. aprila, a potom otkazana zbog poplave u prostoriji namenjenoj za taj događaj, kako je naveo domaćin tribine, hotel “New City” u vlasništvu visokog funkcionera SPS-a Novice Tončeva.

Institut za evropske poslove je tada saopštio da je “poplava” samo izgovor domaćina, budući da im nije bilo omogućeno da se u to uvere u prostorijama hotela.

Institut za evropske poslove je potez uprave hotela tada ocenio kao “sabotažu i sužavanje prostora za dijalog o važnim temama za sve građane”.

1 KOMENTAR

  1. bas je nasla sagovornike. pazi da ti se milojko ne ozdere, pa pocne lupetati kao obicno. a ovaj profesor da ne naleti na neku pripravnicu i pocne je spopadati.

Comments are closed.