Danijel Ager uhapšen na protestima u Moskvi? Ne, nije uhapšen, nego je jedan Rus promenio ime i predstavio se policiji kao “bivši fudbaler Liverpula…”

0

Nekadašnji fudbaler Brondibija i Liverpula Danijel Ager uhapšen je pre nekoliko dana u Moskvi jer je učestvovao u masovnom protestu u ovom gradu, preneli su gotovo svi mediji vest koju su britanski mediji nazvali bozarnom.

Izvor za ovu informaciju su ruski mediji koji su objavili da je Ager učetvovao u protestima podrške Alekseju Navaljnom, a čak postoji i dokument koji potvrđuje da je uhapšen “D. M. Ager”.

E sad, kako prenosi Liverpul Eho, uhapšeni čovek se zapravo ranije zvao Dmitrij Kendrel, a promenio je ime po danskom fudbaleru još 2009. godine.

Priča postaje zanimljiva u delu u kom je Kendrel policiji rekao da je on bivši igrač Liverpula, ali je bilo sumnjivo što je “previše dobro govorio ruski jezik, a izgledao je kao hobo”.

Na kraju se i Ager oglasio preko društvenih mreža.

“Izgleda da je nastala zabuna. Ja nikad nisam rekao da postoji samo jedan Danijel Ager”, napisao je na Tviteru. A potom je i naveo da je sada siguran da Danijel Ager koji se dovodi u vezu sa incidentom u Moskvi nije on.

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ