Daniel Branković u Mozzartu osvojio dva jackpota u istom danu i postao milioner

  0
  Foto: Mozzart

  Daniel Branković iz Despotovca osvojio je u istom danu dve Mozzart jackpot premije, koje zajedno vrede više od 105.000 evra, ili 12.410.982 dinara.

  Kakav je osećaj otići u kladionicu i sesti za aparat, a potom osvojiti dobitak koji menja život, to zna samo Daniel kog meštani zbog privremenog rada u Francuskoj zovu Franc.

  “Fenomenalno je, kako drugačije. Hteo sam lokalnu premiju, sedeo na jedinici, da bi s ulogom od oko 1.000 dinara osvojio silver jackpot u iznosu od 48.283 dinara”, u dahu priča Despotovčanin, ponosan na uspeh nakon koga je sve krenulo tokom iz igračkih snova.

  “Onda sam častio ceo lokal, pa zaseo za sedmicu. Ma, pojma nisam imao, ko se nada da će za jedno veče imati baš toliko sreće. Imao sam je previše, pa kad je na aparatu zasijao diamond jackpot, sve mi se zavrtelo jer sam od MOZZART aparata dobio ogromnih 12.362.699 dinara”, kaže Daniel.

  Budući da je svoj dobitak stekao na “Novostar II – One&Only” aparatu, i on od danas za Brankovića ima poseban značaj.

  “Za mene je taj aparat od sada, pa za navek jedan – jedini. Pamtiću ga po lepom, a čašćavaću u to ime još, i dolaziti u svoju omiljenu kladionicu. Prvo ću obradovati voljenu osobu, zatim kupiti neki autić, recimo “smart”, a ostatak oročiti za sigurnu budućnost svojih najdražih. Naravno, nije isključeno ulaganje u neki posao. Ima vremena za planove, milioni su u pitanju, pa nema potrebe žuriti”, zaključio je ponosni član MOZZART družine za aparatima.

  MOZZART je samo u 2018. godini stvorio čak 20 milionera. Isplaćeno je preko trideset miliona dinara kada su u pitanju platinasti i dijamantski džekpotovi. Ako na to dodamo još preko 34.000 različitih džekpotova – Gold, Silver, Bronze, s pravom se zaključuje da je zahvaljujući Mozzartu zaista mnogo igrača skakalo od radosti, koju im donose veseli aparata na svim uplatno-isplatnim mestima širom MOZZART mreže.