Današnja Srbija je ostvarenje Šešeljevog sna: Boris Tadić za 400. broj Nedeljnika

3
Fotografija: Igor Pavićević
Naslovna strana Nedeljnika br. 3

Pre sedam godina Boris Tadić je dao Nedeljniku intervju u Visokim Dečanima. Taj intervju tumači se kao neka vrsta prekretnice u njegovom političkom životu, jer je u njemu stavio tačku na priču o Velikoj koaliciji, a otvorio i niz drugih tema, kao i crvene linije oko Kosova. Za Nedeljnik je to bio prvi u nizu takozvanih in-depth intervjua, ili kako ih je Panović nazvao, programskih. Zato u ovom broju ponovo pričamo sa Borisom Tadićem.

“Te 2012. godine na izborima je suštinski pobedio Šešelj, dok je Vučić samo njegov najuspešniji marketinški proizvod, a Nikolić je bio podmetnuti marketinški trik, koji je bilo najlakše prodati srpskoj krhkoj demokratskoj javnosti i “elitnoj” poluinteligenciji belih listića”, kaže za Nedeljnik bivši predsednik Srbije i lider Socijaldemokratske stranke.

“Osnovna istorijska lekcija devedesetih godina jeste da su najveći bukači patriotizma u politici, u stvari uvek bili trgovci najvećim nacionalnim interesima zarad svoje bestijalne koristi, bilo u parama ili u opstanku na vlasti”, rekao je Tadić u velikom intervjuu za novi Nedeljnik.

Ceo intervju objavljen je u jubilarnom, 400. broju Nedeljnika, koji je na svim kioscima od četvrtka, 12. septembra

Svi čitaoci na poklon dobijaju primerak Njujork tajmsa na srpskom jeziku

Digitalno izdanje dostupno je na Novinarnici

3 KOMENTARA

  1. Covek je hteo da spase kosovo…i glupaci iz SNS.Sve su unistili….JEL VAM JASNO???.Za Koga Glasate???, JA CU VAM RECI…TADIC …BORIS …JE ZAKON!!!! A GLUPACI SU GA IZDALI….

  2. Rekla sam sve…Vi odlucite sami…i znate vec sve….posto Vam je naredjeno….A VI…RADITE PO SAVESTI!!!

  3. Znam da Boris Tadic govori istinu…i ZNAM da je prevaren…i da je ON…jedini koji moze da spase SRBIJU!!! VI ODLUCITE sami sa sobom….

Comments are closed.