Dačić za vreme reklama na RTS-u: “Ko je bre Đilas? To su amateri”; Đilas: “Počistiće ga amater sa političke scene…”

0
Foto: Profimedia/Nedeljnik

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, bio je gost na Radio televiziji Srbije u emisiji “Četvrtkom u devet” tokom prethodne sedmice, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak razgovora sa voditeljkom Nadom Gogić, koji se odvijao za vreme reklama.

Nakon što je Dačić krenuo da govori o raspravama, u jednom trenutku ga je voditeljka Nada Gogić pitala: “Hoćeš…? Imam sad o ovome, pa da nastaviš o Zorani i Bajatoviću”, izgovara ona, dok Dačić odgovara: “Neću bre, kakav Bajatović”.

“Ajmo onda Vašingtonski sporazum i izbori na Kosovu. Đilasa ako hoćeš pomeni”, sugerisala je voditeljka RTS uz osmeh Dačiću, a on je dodao: “Ja mislim da Đilasa nisam ni spomenuo uopšte večeras”, rekao je predsednik skupštine, a voditeljka je kazala: “Nisi, ali Tadića jesi”, i opet prasnula u smeh, a zatim se Dačić nadovezao rečima: “Ko je, bre, Đilas? Da ti kažem jednu stvar. To su, bre, amateri”, a zatim je zvuk “nestao”.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas poručio je predsedniku Narodne skupštine Ivici Dačiću da će njega i aktuelnu vlast “amateri” sledeće godine počistiti sa političke scene i poslati ih u prošlost.

“Evo ja ti to obećavam. I tebe i Vučića i sve vas koji ste ovu državu pretvorili u nešto najstrašnije što niko od nas nije mogao da zamisli čak ni u vreme kada ste zajedno sa Slobodanom Miloševićem i Vojislavom Šešeljem ovu zemlju vodili u ratove i sankcije i doveli je do toga da bude izbačena čak i iz Ujedinjenih Nacija”, rekao je Đilas, a saopštila SSP.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!