“Da li znate da ona pozajmljuje glas? Zaista je odlična”: Evo kako princ Hari traži posao za Megan Markl kod direktora Diznija

0
Foto Profimedia

Ispostaviće se da je vest o dogovoru Diznija i Megan Markl da glumica pozajmi glas jednom od likova tačna i da joj je ovaj posao obezbedio suprug, princ Hari. Dejli mejl je objavio snimak u kojem princ razgovara sa direktorom Diznija Bobom Igerom i hvali sposobnosti svoje supruge, posebno njen glas.

Video se pojavio tek što je objavljena vest da će vojvotkina od Saseksa od ugovora s Diznijem novac proslediti humanitarnoj organizaciji za zaštitu slonova.

Sve se dogodilo na premijeri filma “Kralj lavova” u julu prošle godine, kada je vojvoda od Saksesa ćaskao sa šefom Diznija. Ovaj razgovor zabeležio je jedan obožavalac, a vidi se kako princ pokazuje na Megan i kaže: “Da li znate da ona pozajmljuje glas?” Iger navodno odgovara: “Oh, nisam znao”, a Hari odgovara: “Izgledate iznenađeni. Ona je zaista interesantna.”

Iger je ddao: “Bilo bi nam drago da probamo. To je odlična ideja”.

Njeni prijatelji kažu da bi Megan volela i da se oproba kao rediteljka, kao i da zadrži tesne veze s filmskom industrijom, ali ne i da se njeno lice stalno pojavljuje na ekranu.