Da li je bilo uvreda na račun lidera bivše stranke? Nikola Jovanović kaže da je to montirani kafanski razgovor…

1
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/MO)

Doskorašnji potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović, prenose mediji, navodno je vređao lidera stranke Vuka Jeremića po osnovu mesta rođenja i njegove porodice.

Reč je, zapravo, o video snimku koji se pojavio na Jutjubu, u kom je Jovanović navodno neimenovanom sagovorniku rekao kako “nema čoveka koji mu nije govorio beži od tog Pozderca“.

Na pomenutom snimku čija autentičnost nije potvrđena može se čuti i da doskorašnji funkcioner NS planira da pređe u Stranku Slobode i pravde na mesto prvog čoveka beogradskog odbora.

„Potpuno sam šokiran onim što sam čuo da je izgovorio moj bivši kolega Nikola Jovanović o Vuku Jeremiću“, izjavio je u rekaciji za list Danas Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke.

“„Neverovatno da je on devet godina bio uz Vuka i radio za njega, a da je o njemu imao ovakvo mišljenje kao što je u radikalskom maniru izgovorio na snimku“, rekao je Aleksić.

S druge strane, Jovanović je rekao da je reč o montiranom snimku.

“Neću da komentarišem montirane kafanske razgovore”, rekao je za Danas Nikola Jovanović.

Niola Jovanović je i predsednik odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda.

1 KOMENTAR

  1. Nikola tačno zna da je tajrazgovor snimljen u kafani a i ko ga je snimio – da nije lažnjak potvrdio je i Aleksić koji kaže da nema dileme daa je to Jovanović na snimku. Demokratski, pošteno, nož u leđa – oni bi da vode državu i kriv im Vučić što ni cenzus ne mogu da pređu?

Comments are closed.