Čupić: Taj Đelić je običan miš. On ništa nije uradio, a sada se javlja iz neke rupe u Francuskoj, zabrinut za DS. To je podvala…

1
Foto: Printscreen N1

Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Čedomir Čupić upozorio je na sinoćnoj tribini “Novog optimizma” u Valjevu na aktuelna dešavanja u Demokratskoj stranci i ocenio da je reč o “pokušaju razaranja te partije od strane političkih kalkulanata”, prenela je Nova.rs.

“To su upravo oni koji su došli odnekle i ukazana im je čast, odjednom su postali potpredsednici. Sada gube poslanička mesta, sinekure, putovanja, interparlamentarne unije…”, rekao je on.

Profesor Čupić se osvrnuo i na interesovanje bivšeg ministra i vicepremijera Božidara Đelića za situaciju u Demokratskoj stranci i politički život u Srbiji.

Podsetio je na to da je upravo Đelić bio deo establišmenta zbog koga je svojevremeno i otišao iz Saveta za borbu protiv korupcije.

“Taj Đelić je bio običan miš. Kada sam predložio usvajanje Zakona o poreklu imovine, on je bio izbezumljen. Sada se taj miš, koji ništa nije uradio, javlja iz neke rupe u Francuskoj, kao zabrinut za Demokratsku stranku i politički život u Srbiji. Pa to je podvala. To ne smemo dozvoliti, moramo imati svest o tome”, rekao je profesor Čedomir Čupić.

Na tribini u Valjevu su, između ostalih, govorili i Aleksandar Obradović, uzbunjivač iz “Krušika”, novinarka portala Nova.rs Ana Lalić i profesorka Biljana Stojković, članica Građanskog kluba Demokratske stranke.

1 KOMENTAR

  1. Какав миш ! То је била пацовчина огрезла у: пљачки, криминалу и изнуди. Па нисте могли имати биланс, иоле већег предузећа, док ревизорска фирма тог глодара није урадила ревизију. Уосталом, таква је била сва банда коју је окупио “Др.” у влади 2000.-2004. Наравно, данас имамо натурену колективну амнезију, као у случају “највећег сина народа и народности Југославије”, па “дург” Зоран “није знао”, иначе би сви такви били раскринкани и седели по затворима. Е, како је “друг” Зоран све то добро знао, данас је могуће да се такви ликови поново јављају, да поново понуде своје услуге.

Comments are closed.