“Čovek koji je najviše puta u svojim stihovima pomenuo srce našao se sada u situaciji da ga njegovo zabrine”

0
EPA-PHOTO/EPA/FEHIM DEMIR

Nakon što je u petak ujutru doživeo infarkt, kantautor Đorđe Balašević je primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde se posle operacije oporavlja. Njegova ćerka Beba Balašević objavila je na Fejsbuku informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

“Telefon ovih dana zvoni kao blesav. Svaki put kad zazvoni, mi se, potpuno prirodno malo štrecnemo… Iako smo na vezi sa doktorima ceo dan, i upućeni smo u tatino zdravstveno stanje, ipak se makar na trenutak uznemirimo kad čujemo zvono”, napisala je Balaševićeva ćerka.

“Tata je dobro. To je bez dileme najvažnije. Čovek koji je verovatno najviše puta u svojim stihovima pomenuo srce našao se sada u situaciji da ga njegovo malko zabrine… I sve nas zajedno sa njim”, objavila je Beba Balašević. “Ne znam tata, šta su ti tačno rekli lekari kakvo je, ali ako je suditi po podršci tvoje ekipe onda imaš baš veliko srce…”, dodala je.
Ona se zahvalila i lekarima: “Hvala ekipi iz instituta Kamenica koja ga sve vreme tretira kao Čoveka Koji Ima Zdravstveni Problem a ne kao facu iz novina. Đole je dobro raspoložen i već zasmejava i nas i momke i devojke na odeljenju ali moram da prenesem poruku koju je dobio od svog prijatelja Pere bubnjara prvi dan: Matori, duhovitost na koju si računao je izostala, nemoj nam to raditi više!”

https://www.facebook.com/search/top/?q=beba%20balasevic&ref=eyJzaWQiOiIwLjA0MjQzNzQ3MjgzNDUzNDkyIiwicXMiOiJKVFZDSlRJeVltVmlZU1V5TUdKaGJHRnpaWFpwWXlVeU1pVTFSQSIsImd2IjoiYmVlMDlmOTNmYTczMmNmYTU5YTFjYjZkOWY0NTBkMzg5MjQyNGU0OSIsImVudF9pZHMiOltdLCJic2lkIjoiODFmN2YxZTY5NjRjZTcyNjNiNGQ2YTBlYzk2MWZkMzAiLCJwcmVsb2FkZWRfZW50aXR5X2lkcyI6WyIxMDAwMDQzMDIxMzU0ODUiXSwicHJlbG9hZGVkX2VudGl0eV90eXBlIjoidXNlciIsInJlZiI6ImJyX3RmIiwiY3NpZCI6bnVsbCwiaGlnaF9jb25maWRlbmNlX2FyZ3VtZW50IjpudWxsLCJjbGllbnRfdGltZV9tcyI6MTU3NDA4MjU0NTQ1MX0&epa=SEARCH_BOX