Čovek koji formalno obnaša funkciju gradonačelnika Beograda: Suludo je da se poplave koriste u političke svrhe

5
FOTO TANJUG/ BEOINFO/

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je suludo da se poplave koje su zadesile delove Beograda, kako je ocenio, koriste u političke svrhe.

On je za TV Prva kazao i da je izgradnja kanalizacije u poplavljenim delovima Beograda ogromna investicija, koja će na kraju koštati oko 50 miliona evra.

“Juče je bio spontani susret između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i građana, i svi su se složili da je to ogroman problem koji niko do sada nije rešavao”, kazao je Radojičić.

On je naveo i da je situacija na terenu bolja, te da je voda u opadanju.

“Opštinske komisije će popisati štetu i daće sve od sebe da se svima nadoknadi”, rekao je Radojičić.

Vučić je obišao juče Borču i Kotež – deo Beograda pogođen u nedelju poplavom posle provale oblaka i obećao da će kanalizacija biti izgrađena za godinu i po dana.

Vučić, s kojim je u obilasku naselja na levoj obali Dunava bio i gradonačelnik Radojićić, rekao je da u tim delovima Beograda nije problem samo kanalizacija, već i nelegalna izgradnja i zapušeni kanali zbog čega voda nema kuda da otiče, te plavi to područje.

5 KOMENTARA

  1. ZA POPLAVE U BEOGRADU SU ODGOVORNI ONI KOJI SU PREORALI BEOGRAD!: Za današnji dan je karakteristično i to da sam danas postao član kluba sve mnogobrojnijih čitalaca Danasa, nego, čudno je da neki koji rade na radiju i vole da postavljaju svoje fotografije na društvenim mrežama, a sakrivaju svoju kućnu adresu, preziru anonimnost onih koji ostavljaju svoje ime i prezime i kućnu adressu ali bez fotografije jer ne zarađuju na izgledu svog lica.

  2. “… Spontani susret između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i građana”?! Doktore Radojičiću, nemojte se baš tako nisko spuštati, nismo amebe.
    A to što problem godinama niko nije rešavao, tek da podsetim da su naprednjaci na vlasti duže od sedam godina, a onaj Vesić bar 11, pa bi, eto, bilo baš zgodno da se i Vesić pojavio u poplavljenoj Borči da objasni problematiku izostanka izgradnje kanalizacije duže od decenije. Niko bolje od njega ne bi znao da otvori oči narodu, jer čovek ima iskustva u svakoj vlasti.

  3. re: Suludo je da se poplave koriste u političke svrhe

    Čak i da je RTS taj dan kada su se desile poplave znao da će se poplave u Beogradu koristiti u političke svrhe pa zato nije ni spomenuo poplave u Beogradu u najavi najvažnijih događaja tog dana u Dnevniku 2, to što nije spomenuo poplave u Begradu je zaista suludo.

Comments are closed.