“Ceo život upražnjavam ‘soušl distansing’! Ne dam da mi slučajne budale kroje dane…”: Gorčin Stojanović u novom Nedeljniku

4
Gorčin Stoijanović
Foto Nedeljnik

“Neko zarađuje. Jer ta obična maska ne može koštati i nije koštala sto dvadeset dinara. Neko će, dakle, i iz ovog izići bogatiji”, rekao je u reditelj Gorčin Stojanović u intervjuu za novi Nedeljnik.

On je rekao i da je pedesetčetvorogodišnji podstanar koji nema problem sa siromaštvom, “jer nikad nije bio bogat, osim onim što ovih dana slaže sa svojom ženom, a to su knjige i muzika, i koji radi više poslova, ne da bi preživeo, nego da bi živeo onim životom koji on smatra normalnim”.

“Teško je pecarošu, ako mu je to hobi, bekstvo od svakodnevice. Ne znam kako skobalj sad radi i je li mu vreme, ali mi je žao svakog ko ne može do reke, da zabaci. A ja uronim u Homera i eno me s Odisejom kod Nausikaje. Dobra riba Nausikaja. I još jedna privilegija – uzak krug životnih prijatelja s kojima se može uzbudljivo i sadržajno komunicirati. Teško je onima koji prazninu života zatrpavaju neprestanim kretanjem i stupanjem u površnu komunikaciju. Njima “soušl distansing” zbilja jest robija. A ja ceo život upražnjavam “soušl distansing”! Ne dam da mi slučajne budale kroje dane”, rekao je između ostalog Gorčin Stojanović.

CEO INTERVJU OBJAVLJEN JE U NOVOM NEDELJNIKU, DIGITALNO IZDANJE DOSTUPNO JE OVDE:

4 KOMENTARA

Comments are closed.