Čedomir Jovanović prebačen na Infektivnu kliniku

0
Foto: Printscreen N1

Lider LDP Čedomir Jovanović je iz Kliničko bolničkog centra “Bežanijska kosa” prebačen na Infektivnu kliniku usled pogoršanja zdravstvenog stanja.

Jovanović je pre nekoliko dana primljen u bolnicu na Bežanijskoj kosi usled upale pluća uz sumnju na zarazu koronavirusom, a preksinoć je prebačen na Infektivnu kliniku.

Mediji su pisali da je Jovanović bio u kontaktu sa prijateljem za kojeg se kasnije ustanovilo da je pozitivan na novi koronavirus.

Po društvenim mrežama je kružila fotografija Čedomira Jovanovića na proslavi izbornih rezultata Srpske napredne stranke gde je bilo nekoliko pripadnika državnog vrha za koje se kasnije utvrdilo da su pozitivni na koronavirus.

Jovanović je u razgovoru sa poznatim bosanskim novnarom Senadom Hadžifejzovićem rekao: “Pitaju me zašto sam otišao kod Vučića kad je pobedio na izborima. Mojih 0,3 odsto ono je jače od njegovih 63. Tako što tu postoji kičma. Što ja nisam došao do glasova jer su glasali gladni, što sam rekao istinu. Što to više ne liči na politiku. Ja propovedam kao apostol po Srbiji. Koliko ih je imao sa sobom Hrist kad je krenuo? Ne upoređujem se, daleko od toga…”.

Juče su banjalučki mediji objavili da je Jovanović kandidat Demokratskog fronta Željka Komšića za mesto ministra u više kantonalnih vlada u Federaciji BiH, za mesto koje ustavno pripada građaninu srpske nacionalnosti, ali je ubrzo DF demantovao tu vest.