Carnex osvojio 13 velikih zlatnih medalja, 20 zlatnih i 2 srebrne

    0

    Industrija mesa Carnex osvojila je 13 velikih zlatnih, 20 zlatnih i 2 srebrne medalje na tradicionalom ocenjivanju kvaliteta komisije Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Iako će se sajam održati sledeće godine u proleće, sajamske komisije su i ove godine ocenjivale kvalitet proizvoda od mesa i nagradile “Najbolje u 2020”.

    Osim medalja kvaliteta, Carnex ima i 7 Šampiona grupa proizvoda, a to su Rustik kobasica u grupi fermentisane suve kobasice, Delikates viršla, kao najbolji proizvod kategorije fino usitnjene barene kobasice, Mesni narezak u kategoriji konzerve od usitnjenog mesa, Bavarska kobasica u grupi grubo usitnjenih barenih kobasica, Pašteta sa šunkom u grupi jetrene kobasice i paštete, Pasulj sa slaninom u grupi gotovih jela, Mini stišnjena šunka u grupi konzerve mesa u komadima.

    Zlatne medalje i nagrade za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda na jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog tipa u regionu, kakav je Novosadski sajam, koji je i u drugačijim uslovima uspeo da okupi značajan broj učesnika, još jedna su potvrda da je Carnex omiljeni brend potrošača i već više od šest decenija sinonim pouzdanosti, kvaliteta i tradicije.

    “Uz Carnex proizvode tradicionalnog kvaliteta i prepoznatljivog ukusa odrastale su generacije, a neki od njih su i danas šampioni kvaliteta, kao što je Delikates viršla, koja je već decenijama simbol za dobru viršlu i sinonim za čitavu kategoriju. Carnex Delikates viršla je i danas jedina prava viršla od svinjskog i goveđeg mesa na tržištu. Medalje i nagrade koje naši proizvodi osvajaju  za nas su dodatni podstrek da  svojim potrošačima uvek pružimo visoko kvalitetan proizvod, što je za Carnex uopšte najvažniji imperativ”,  izjavila je Biljana Marković, direktorka razvoja i kvaliteta Industrije mesa Carnex.