Carnex izlaže svoje poznate delikatese na sajmu Prodexpo u Moskvi

    0

    Na najvećem sajmu prehrambenih proizvoda Prodexpo u Moskvi od 12. do 16.  aprila Industrija mesa Carnex predstaviće svoje proizvode, gotova jela, paštete, mesne nareske i humuse.

    Na ovoj manifestaciji, najvećoj izložbi hrane u Rusiji, Carnexovi  proizvodi su već dobro poznati i nagrađivani, i samo na poslednjem sajmu na kom su učestvovali osvojili  su pet zlatnih medalja i jednu srebrnu, što predstavlja  izuzetan uspeh i veliko priznanje ne samo za Carnex, nego i za našu državu. Ovakve nagrade su još jedna potvrda da kao zemlja imamo vrhunske proizvode koji su po svim svetskim kriterijumima najvišeg kvaliteta.

    U organizaciji PKS i Razvojne agencije Srbije na sajmu u Moskvi  ove godine proizvodne programe i izvozne kapacitete predstaviće još i kompanije “Mlekara Šabac”, “Mlekara Ub”, Imlek, “Padinska Skela”, “Industrija mesa” Topola, “Bačka Topola”, “Masli” Leskovac, “Zlatiborac”, “Itn Group”, “Master Fruits”, “Mambikom Agrar” i Mirax Agrar Beograd. Osim suhomesnatih proizvoda i mesnih prerađevina,  na sajmu u Moskvi biće predstavljena ponuda srmznutog voća i povrća, mleka i mlečnih proizvoda, kao i sušenog voća.

    Prodexpo svake godine poseti najmanje oko 70.000 posetilaca iz više od 110 zemalja. Ove godine na sajmu učestvuje  2.660 izlagača iz 73 zemlje.