Canon predstavlja Canon Connected – besplatni edukativni i inspirativni sadržaji za fotografske entuzijaste

  0

  Canon Europe najavljuje pokretanje Canon Connected, besplatne platforme sa sadržajima, dizajnirane da poduči, inspiriše i zabavi fotografske entuzijaste i snimatelje. Kreirani od strane Canon ambasadora i zajednice filmskih stvaralaca, eksperata i influensera širom Evrope, ovi inspirativni i edukativni video materijali biće redovno postavljani i tako omogućiti ljudima da tokom trenutnih vanrednih okolnosti steknu nove veštine ili usavrše svoje tehnike.

  Mere ograničenja mobilnosti koje se praktikuju širom sveta uticale su na mogućnosti rada i putovanja mnogih profesionalnih fotografa i filmskih stvaralaca. Canon Connected im pruža priliku da svoje iskustvo, znanje i talenat podele sa virtuelnom zajednicom fotografskih entuzijasta.

  Canon Connected vizuelnim pripovedačima pruža mnoštvo načina da kreiraju i podele sadržaje. Video materijali će pokrivati raznovrsne relevantne teme i sadržati savete, trikove i tutorijale namenjene onima koji žele da uče od majstora svog zanata ili da jednostavno usavrše svoje umeće iz oblasti fotografije ili izrade video sadržaja.

  Posetioci Canon Connected hub-a moći će da pristupe odabranim sadržajima čiji su autori najprestižniji svetski fotografi i filmski stvaraoci.

  Canon ambasadori koji su uzeli učešće u Canon Connected projektu:

  • SAVETI ZA NAGRADE
   Daniel Etter
   – dobitnik Pulicerove nagrade podeliće priče o nekim od svojih najpoznatijih fotografija.
  • FOTOGRAFISANJE U KUĆI
   Ulla Lohmann
   – putopisni i avanturistički fotograf – ponudiće kreativne ideje za beleženje dinamičnih fotografija, na ograničenim lokacijama.
  • SPORTSKA FOTOGRAFIJA U KUĆNIM USLOVIMA
   Eddie Keogh
   – sa 35 godina iskustva beleženja najvažnijih sportskih događaja, Eddie će dati svoje savete kako sportsku fotografiju preneti u kuću ili baštu, uz zamenu igrača članovima porodice ili kućnim ljubimcima.
  • USAVRŠITI OSVETLJENJE
   Sanjay Jogia – fotograf luksuznih venčanja, specijalizovan za indijska venčanja ponudiće savete o kreativnoj upotrebi svetla i njegovom značaju za fotografisanje.
  • FRILENSERI
   Wanda Martin
   – sa značajnim iskustvom u fotografisanju editorijala i portreta, donosi uvid u načine da svoj dom pretvorite u uzbudljivu i kreativnu lokaciju za snimanje.  
  • PORODIČNI PORTRETI
   Helen Bartlett – cenjeni porodični fotograf nudi savete za snimanje porodične fotografije koji mogu biti primenjeni kod kuće ili u pokretu.  

  Susie Donaldson, ITCG marketing direktor kompanije Canon Europe, ovim povodom ističe:  „Veoma sam ponosna na podršku mreže Canon ambasadora i zajednice fotografskih entuzijasta tokom ovih izazovnih vremena. Canon Connected će obuhvatiti niz inspirativnih i edukativnih video sadržaja koji će zainteresovanima pomoći da u udobnosti svoga doma nauče i razviju nove tehnike fotografisanja, čak i nakon okončanja vanrednih mera.”

  Više nego ikada pre važno je da se profesionalni fotografi, snimatelji I ljubitelji togografije svih žanrova  i tehnika ujedine, kako bi podelili svoja znanja i pružili podršku zainteresovanoj zajednici.

  Za više informacija o Canon Connected, posetite:
  https://www.canon-europe.com/pro/canon-connected.

  Pratite Novosti in a društvenim mrežama pomoću #CanonConnected.