Budite u društvu najboljih – Prijavite se za dodelu godišnjih nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću – PRiZNANJE 2020.

  Piše Branka Conić, predsednik žirija za dodelu nagrada DSOJ

  0

  Godina je 2020, septembar. Oni koji su duže u komunikacijskoj profesiji, sigurno su mislili da ne postoje izazovi koji bi u samo jednom danu testirali svo njihovo dosadašnje znanje, iskustvo, umeće i spremnost.

  Svi mi smo sigurno bar jednom izgovorili onu čuvenu rečenicu da svaku krizu treba da posmatramo kao izazov i šansu da iz nje izađemo jači i bolji. I ovo je princip koji se podjednako odnosi kako na pojedince, tako i na kompanije. A ove godine smo listom bili prinuđeni da ovu tvrdnju testiramo i u praksi. Koliko smo u tome bili uspešni, odgovor će dati vreme i naši klijenti, potrošači, kolege – tržište.

  A najbolji način da vidimo koliko je komunikacijska profesija napredovala i koji su trendovi preovladavali u prethodnih godinu dana, uključujući i period vanrednog stanja, jeste godišnja dodela nagrada – PRiZNANJE 2020, za koje je Društvo Srbije za odnose sa javnošću raspisalo konkurs koji je u toku sve do 15. septembra.

  PRiZNANJE se dodeljuje za najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini, a tokom godina, ova nagrada i sam prijem na kojem se dodeljuje, postali su prestižan vid profesionalne afirmacije.

  Osluškujući aktuelne potrebe i savremene trendove u našoj struci, Upravni odbor DSOJ je usvojio i novi pravilnik za dodelu PRiZNANJA, koji je značajno unapređen i prilagođen skoro svim kategorijama organizacija koje se mogu prijaviti za učešće.

  Pozivamo agencije, kompanije (bez obzira na to da li imaju 5 ili 5000 zaposlenih), institucije, organizacije, javnu upravu i pojedince da prijave svoje projekte i podele sa nama svoju inventivnost i ideje, jer samo međusobnom razmenom uspešnih projekata i iskustava razvijamo i našu profesiju.

  Nagrade se dodeljuju u čak 19 različitih kategorija. Neke od najatraktivnijih su: korporativne, interne i krizne komunikacije, lični i brand PR, nagrada za najbolje organizovani događaj, društveno odgovorni projekti, ali i komunikacija u neprofitnom i javnom sektoru, digitalna komunikacija, nagrada za lični doprinos struci i mnoge druge…

  Sve kategorije, kao i uslove za prijavljivanje radova možete naći na sajtu:

  www.pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2020

  Kada sve prođe, vaša ideja i trud je zaslužio da ga podelite sa nama i što da ne – možda ćete baš vi biti dobitnik nekog od prestižnih priznanja.

  Kao što smo rekli na početku, septembar je 2020 – sve je moguće i ništa ne treba da nas iznenadi!

  Srećno!