“Budite svoji, ali stavite masku”: Lejdi Gaga pokrenula “challenge” sa zvezdama na Instagramu

2
Foto: Profimedia

Američka pevačica i glumica Lejdi Gaga postavila je na svoj Instagram profil fotografiju sa maskom sa šiljcima i lancem, na kojoj piše “Chromatica”, omaž njenom poslednjem istoimenom albumu, poručivši: “Budite svoji, ali nosite masku”, čime se pridružila drugim javnim ličnostima koje pozivaju ljude da brinu o zdravlju sebe i drugih tokom tekuće pandemije koronavirusa.

“Verujem u ljubaznost prema sebi, zajednici i planeti”, dodala je ona u svom postu.

Pevačica je, takođe, pozvale neke svoje “sjajne prijatelje” da prihvate izazov i “pokažu svoje maske”, među kojima su Barak i Mišel Obama, Opra Vinfri, Arijana Grande i Toni Benet, prenosi magazin People.

Lejdi Gaga je u maju promovisala izlazak svog poslednjeg albuma sa pink maskom, koja se uklapa estetski sa albumom, “ukrašenom” oštrim šiljcima. “Chromatica” je već uhvatila zamah i “preti” da postane najbolji album u 2020. kada se radi o ženskim izvođačima.

Ova dobitnica Gremija ostala je u kontaktu sa obožavaocima i tokom trajanja karantina, napisavši prošlog meseca na Instagramu da “misli na ceo svet i šalje ljubav”.

“Hodam u krug i razmišljam ponekad šta želim da kažem. Želim da kažem da vas volim”, dodala je pevačica.

2 KOMENTARA

  1. Ова жена је сатанисти, а од таквих не примам савете.

    • Ova žena je originalna i ume da kaže i pošalje poruku. Pogledaj na youtubu njen preformans sa prošlogodišnje Met gale, al’ video sa pripremama pa do izvođenja performansa. Takođe, prošlogodišnja dodela Oskara, svaki sekund je uvežban i isplaniran. Profi sve.

Comments are closed.