Brnabić: “Odlazak Borisa Miloševića u Knin je ponižavajuć”

4
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/EV)

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da joj je teško da javno osudi ono što je uradio Boris Milošević odlaskom u Knin, navodeći da ne razume taj čin i da smatra da je to ponižavajuće, prenosi N1.

“Razumela bih to kada bi Srbi nešto iz toga dobili, kada bi, evo reći ću lično, hajde da odemo tamo kada srpska sela dobiju struju”, rekla je Brnabić za TV Prva.

“Odnosi Beograda i Zagreba su kompleksni i dalje teški, ali mi uvek šaljemo poruku mra i pomirenja. Ne tražimo da priznate zločin, samo da pustite nas da tugujemo te dane, želimo pomirenje, ne poniženje i na poniženje nećemo pristati”, rekla je Brnabić.

4 KOMENTARA

  1. nema buducnosti za srbe u hrvatskoj dok im sudbinu kroje ovi koji srbuju iz beograda. sami treba da kroje svoju sudbinu. isto vazi i za kosovo, na zalost to su samo vuciceve marionete.

  2. Kako BRE ovu “ženu”,tzv premijerku nije SRAMOTA da stalno govori gluposti. Pre svega preci su joj hrvati a ona se tako ponaša prem svojim precima samo da bi se dodvorila diktatoru vučiću. Sram te bilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Za Brnabićku bi bilo najbolje da ne komentariše obeležavanje Oluje. Hrvatica mora da pokaže da je veći Srbin od Srba da bi je prihvatili kao premijerku, odn. kao novu premijerku. Srbija mora da osudi ono što se dešavalo 1995. godine u Bljesku i Oluji ali ne treba danas da se meša u unutrašnje stvari Hrvatske jer izgleda da su oni na dobrom putu da se pomire sa srpskom manjinom, ali nažalost vlast u Srbiji ne može da se pomiri ni sa sopstvenim narodom u sopstvenoj državi.

  4. “…navodeći da ne razume taj čin i da smatra da je to ponižavajuće, prenosi N1. ” Ако не разумеш тај чин, зашто сматраш да је понижавајући ? А Пуповац ти је све објаснио, само нећеш са слушаш, то је акт којим је замешана “погача” нових односа Срба и Хрвата у Хрватској. Политика коју сте водили, довела је до познатих последица, да ви данас тугујете и туговаћете. А они више неће да буду део те политике већ да узму ствари у своје руке и да сада они решавају проблеме на начин на који они сматрају да треба.
    “Razumela bih to kada bi Srbi nešto iz toga dobili, kada bi, evo reći ću lično, hajde da odemo tamo kada srpska sela dobiju struju”, rekla je Brnabić za TV Prva. Као и твој шеф, или ти, председник државе, сви сте у тој власти “меркантилисти”. Сви би са нечим трговали. И шестину државе би дали, само да нешто добијете. А Срби у Хрватској ће на овај начин пре добити то што им недостаје, него са вашим паролама и галамом из Београда.

Comments are closed.