Brnabić odgovorila Krivokapiću: “Nezgodno otići tamo odakle su vam proterali ambasadora…”

3
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO)

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je nezgodno posetiti zemlju iz koje je poteran ambasador vaše zemlje i u kojoj je proglašen “personom non grata”.

Brnabić je tako odgovorila na pitanje novinara da li će posetiti Crnu Goru i zahvalila crnogorskom premijeru Zdravku Krivokapiću na pozivu da poseti tu zemlju.

“Nadamo se će to pitanje (ambasadora) moći da se reši, a u bilo kom drugom segmentu dijaloga i saradnje, Vlada Srbije i državno rukovodstvo su pokazali koliko nam znači saradnja sa Crnom Gorom u ovom trenutku”, rekla je Brnabićeva u Skupštini Srbije, gde je učestvovala na konferenciji Ženske parlamentarne mreže, posvećene stanju rodne ravnopravnosti u Srbiji.

Ukazala je da na izričit zahtev predsednika Republike Srbija nije uzvratila recipročnim merama Crnoj Gori i da je zadržala njenog ambasadora u Beogradu.

“To je gest pružene ruke, i dalje očekujemo da na taj gest adekvatno odgovori i Crna Gora. Imamo i vidu njihov poziv i hvala im”, istakla je premijerka.

“Brnabić ima ko da dočeka, pitanje je da li će ona naći vremena da dođe…”: Krivokapić reagovao na izjavu Vučića da premijerku Srbije u Crnoj Gori “nema ko da dočeka”

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ

3 KOMENTARA

 1. Други пут водите рачуна кога шаљете у дипломатске мисије и не забадајте прст у око комшијама. Мора Вам бити јасно да Кривокапић и Абазовић нити су малоумни нису у клечећем ставу пред Вама, него нада свима у региону.
  Горан

 2. Impozantna zamena teza, škola njenog šefa.
  Čale zna da je srpskog ambasadora proterala prethodna vlada.
  Čale zna da se odustalo od proterivanja Tarzana iz BG samo zato što je to naredio šef.
  Čale zna da je njen šef dobar pajtos s don Milom i da je šef sve činio pokušavajuči da upropasti srpsku poziciju u Crnoj Gori.
  A sad je Krivokapić kriv!
  Bravo, Čale!

Comments are closed.