Brnabić: “Da li će kuća Jovanke Broz biti kuća novog premijera…”

1
Profimedia

Da li će kuća Jovanke Broz nakon renoviranja i sređivanja biti kuća novog premijera, o tome treba da odluči nova vlada, izjavila danas premijerka Ana Brnabić, preneli su mediji.

Ona je uz to dodala i opasku da je ona odlazeći premijer i da o tome ne odlučuje.

Brnabić je odgovarajući na pitanja novinara na Fakultetu likovnih umetnosti navela da ta kuća nije vlastništvo Jovanke Broz već države Srbije i dodala da time što se ta kuća sređuje država pokazuje ozbiljnost.

“U ozbiljnoj državi kakva ja mislim da jesmo od 2014. čuva se, ne pušta se da propadne. To je jedna od niza kuća u koje smo uložili novac da ne bi propadale, da ne bi bile ruglo. Dobra vest je što renoviramo državnu imovinu i što ne dopuštamo da bude ruglo”, navela je Brnabić.

Na pitanje da li će ona biti novi mandatar, Brnabić je ponovila da to nije pitanje za nju i da je u ustavnoj nadležnosti predsednika Republike da predloži mandatara buduće Vlade.

1 KOMENTAR

  1. “U ozbiljnoj državi kakva ja mislim da jesmo od 2014. čuva se, ne pušta se da propadne. To je jedna od niza kuća u koje smo uložili novac da ne bi propadale, da ne bi bile ruglo. Dobra vest je što renoviramo državnu imovinu i što ne dopuštamo da bude ruglo”, navela je Brnabić. У озбиљној држави,кава није Србија, та опљачкана кућа се врати ономе чија је, и то тако обновљена, какву сте је и отели, а не да у њој сваки диктатор смешта своје заслужне чланове.

Comments are closed.