“Bred Pit je ubedio Dženifer, on je glavni razlog za okupljanje ‘Prijatelja’…”

0
Foto: Profimedia

Izgleda da je Bred Pit glavni razlog ponovnog okupljanja kultnih “Prijatelja” nakon što je navodno nagovorio Dženifer Aniston da se priključi svojim kolegama iz popularne serije zbog snimanja specijalne epizode.

screenshot

Veruje se da je Dženifer tražila savet od svog bivšeg muža nakon što je oklevala da se vrati zajedno sa svojim kolegama seriji “Prijatelji”. Za Džen se priča da je pružala najviše otpora od stare glumačke postave, a Bred je konačno ubedio bivšu suprugu da kaže „da“ nakon niza sastanaka, piše Miror pozivajući se na Closer magazin.

“Nakon što su se prošle godine na njenom rođendanu ponovo povezali , pitala ga je za savet. Rekao je da smatra da bi bila sjajna ideja da oda počast njihovom uspehu i da fanovi i dalje imaju veliko poštovanje za seriju”, objasnio je izvor za Closer Magazine.

Holivudski insajder je potom objasnio da joj je Brad – koji je nekada imao ulogu u “Prijateljima” – savetovao da je pravo vreme da pristane.

Vest da će se ekipa “Prijatelja” ponovo okupiti u specijalnoj epizodi, 15 godina od završetka serije, koja će biti emitovana na HBO Maks striming servisu u maju.

Serija je snimana od 1994. do 2004. godine i važi za jedan od najpopularnijih sitkoma svih vremena.

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kadrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer igraće ponovo čuvene uloge šestoro prijatelja. Navodno bi, prema pisanju stranih medija, svako od njih trebalo da dobije izme|u dva i po i tri miliona dolara, što je više nego duplo od iznosa (milion dolara) koji su dobijali ranije po epizodi.