Brat Olivera Ivanovića: “Spot protiv Olivera uradila je Srpska lista…”

0
Foto: Profimedia

(Beta) – Miroslav Ivanović, brat ubijenog lidera Gradjanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” rekao je da iza televizijskog spota protiv njegovog brata, koji je emitovan u danima pred atentat, partija Srpska lista.

Gostujući u Utisku nedelje, Miroslav Ivanović je dodao da se iza negativnog spota koji je emitovan, izmedju ostalog i na TV Pink, pred izbore na Kosovu i Metohiji 2017. godine “ne radi o imenu i prezimenu, već o interesnoj grupaciji”.

“Ja bih voleo da neko javno izađe i saopšti ko je napravio taj spot. Ja znam ali hoću da mi to oni kažu”… Srpska lista. Oni su to uradili. Ne smem, neću biti toliko kategoričan, ali ću vam reći jedan detalj pa neka me isprave ako grešim”, rekao je Ivanović.

On je naveo da je prvih dana nakon pojavljivanja tog spota “u desnom uglu, belim slovima, pod uglom od 45 stepeni bilo ispisano Srpska lista”.

“To je kasnije nestalo na društvenim mrežama, iz razumljivih razloga je nestalo”, rekao je Ivanović i dodao da mu je “bilo jasno da je to bilo crtanje mete za Olivera”.