“Borba za svaku vakcinu. U našem posedu je još 10.000 doza. Ovo je kao Titanik, gde bogati žele sve čamce za spasavanje samo za sebe…”

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je u Srbiju stiglo još 10.000 vakcina protiv koronavirusa.

Aleksandar Vučić je naveo da od “rane zore traje borba za svaku vakcinu, za svakog građanina Srbije, da se vodi mnogo teških razgovora i mnogo sastanaka”.

“Jutros smo dobili, u našem posedu je, u Beogradu, još 10.000 novih vakcina. Uspećemo i pobedićemo zajedno”, poručio je Vučić u video-poruci građanima objavljenoj na zvaničnom instagram profilu.

On je rekao da je svet danas “kao Titanik, jer su bogati i veliki pokušali da čamce za spasavanje obezbede samo za sebe, a da sve ostale ostave bez ičega, da potonu zajedno sa Titanikom”.

“Mi smo žilav narod. Borićemo se za svoj opstanak, za život Srbije i uspećemo u tome”, poručio je Vučić.

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ

1 KOMENTAR

  1. Из тог разлога си ти, већ други дан, још када си ступио на место председника владе, морао да спремиш “Торлак”, технолошки и кадровски. То земља мора да има ако жели да опстане и буде независна. Али вама свима више одговарају: “борбе”, “састанци” и “разговори” у којима се само договара ко ће да плати више и коме ће се дати колика провизија. Благо нама, са тобом, “борцем”.

Comments are closed.