“Bolje nemojte biti tako glasni, srešćemo se, baš bih voleo. A znamo se”: Gvardiola poslao oštre poruke “svojoj” Barseloni

0
Foto: Profimedia

Mančester Siti ovih dana ne preskaču ni oni koji žure na autobus – i oni se naslađuju i zbijaju šale sa mančestersko-emiratskim kiklopom. UEFA je odlučila da im zabrani Evropu na dve godine, a zbog toga se posebno raduju evropski konkurenti.

Prvi čovek Barselone Đozep Marija Bartomeu smejao bi se oko glave da nema uši. Likovao je, bez ustručavanja.

“Želeo bih da zahvalim UEFA na primeni pravila Finansijskog fer-pleja. Fantastičan posao je poslednjih godina urađen na tom polju. Mi imamo prirodne investicije i podržavamo UEFA u svemu što radi kako bi održala fudbal čistim”, rekao je početkom sedmice Bartomeu.

A advokati Sitija spremaju obimnu dokumentaciju, u pokušaju da dokažu da su nevini. Najavljuju kontru, a toliko su uvereni daće pobediti da je Pep Gvardiola rešio da vrati lopticu u dvorište predsednika Barselone, piše Mozzart sport.

“Prvo da ga obavesitm da ćemo se žaliti. Moj savet ljudima u Barseloni je da ne budu previše glasni po ovom pitanju, jer smo svi nekad umešani u nešto. Iskoristićemo sva pravna sredstva, a nadam se da ćemo se u budućnosti, u Ligi šampiona, sresti baš sa Barselonom”, rekao je Gvardiola.

Radio Kadena SER izveštava o tome da je jedna agencija unajmljena da špijunira i blati ugled aktuelnih i bivših članova Barselone. Između ostalih i Gvardiole.

“Ne znam da li su me špijunirali, ali znam da za to nema potrebe, jer se mi dobro znamo”, dodao je Pep.